Over ons

Rotterdamvisaas is een onderneming gestart in 2009 en die is ontstaan uit de liefde voor het (karper) vissen het begon met het verkopen van pinda’s via marktplaats en is nu niet meer weg te denken uit Rotterdam en ver daarbuiten. Rotterdamvisaas.nl is een webwinkel maar we bieden tevens de mogelijkheid om uw bestelling af te halen in Rotterdam-Ommoord.

Wij richten ons op karper-en witvissers maar leveren ook aan dieren en vogel liefhebbers .

De reden dat we Rotterdamvisaas destijds gestart zijn was voornamelijk de prijs/kwaliteit verhouding. In mijn ogen vragen bepaalde bedrijven veel te veel geld voor kwalitatief minder aas. Wij proberen tegen een eerlijke prijs een eerlijk product te verkopen met de best mogelijke prijs/kwaliteit verhouding die er naar ons idee mogelijk is. Zo houden wij de prijs laag hebben we een grote omloopsnelheid en daardoor dus altijd verse producten met niet goed geld terug garantie.

Wij verkopen ook al jaren aan handelaren en ook winkeliers.

Enkele voordelen van Rotterdam Visaas voor u op een rijtje:

  • Super scherpe prijzen, wij houden de prijzen laag om zo iedereen te laten genieten van goed kwaliteitsaas tegen een betaalbare prijs.
  • Op afspraak afhaal mogelijk in ons afhaalmagazijn te Rotterdam-Ommoord.
  • Altijd verse producten met een eigen productielijn, verdeling en import.
  • Kwalitatief goed en exclusief assortiment met niet goed geld terug garantie!
  • Verkoop van kant en klare partikels speciaal voor u vers bereid in emmers of zakken van 3 liter potten tot 31,5 liter emmers/ vaten of 5 kg vacuum zakken of 10 kg gesealde zakken voor uw Frankrijk trips of vakantie.
  • Eigen boilieproductie geregistreerd bij NVWA