RotterdamVisaas.nl is een onderneming gestart in 2009 en die is ontstaan uit de liefde voor het (karper) vissen het begon met het verkopen van pinda’s via marktplaats en is nu niet meer weg te denken uit Rotterdam en ver daarbuiten. Rotterdam Visaas is een webwinkel maar we bieden tevens de mogelijkheid om je bestelling af te halen in Rotterdam-Ommoord.

De voornaamste reden om een onderneming te starten is het feit dat er in de regio Rotterdam geen of weinig alternatieven zijn om je aas te kopen buiten een winkel om, met name de grotere bulkhoeveelheden, die vaak niet of nauwelijks in de winkels verkrijgbaar zijn. Ik ben zelf iemand die al jaren tegen dit probleem aanliep en zodoende leek het mij een goed idee om een webwinkel te gaan beginnen. Wij richten ons op vissers die veel vissen en regelmatig voeren en op producten die je niet veel in winkels tegenkomt.

Als laatste en eigenlijk de belangrijkste reden om aas gaan te verkopen is de prijs/kwaliteit verhouding. In mijn ogen vragen bepaalde bedrijven veels te veel geld voor kwalitatief minder aas. Wij proberen tegen een eerlijke prijs een eerlijk product te verkopen met de beste prijs/kwaliteit verhouding die er naar ons idee mogelijk is zo houden wij de prijs laag hebben we een grote omloopsnelheid en daardoor dus altijd verse producten met niet goed geld terug garantie!

 

Enkele voordelen van Rotterdam Visaas voor u op een rijtje:

  • Super scherpe prijzen, RotterdamVisaas wordt gerund naast een fulltime baan en vooral als hobby.
  • Wij houden de prijzen laag om zo iedereen te laten genieten van goed kwaliteitsaas tegen een betaalbare prijs.
  • Op afspraak  afhaal mogelijk in ons afhaalmagazijn te Rotterdam-Ommoord.
  • Altijd verse producten met een eigen productielijn, verdeling en import.
  • Kwalitatief goed en exclusief assortiment met niet goed geld terug garantie!
  • Verkoop van kant en klare partikels speciaal voor u vers bereid in 5.7 - 11 liter emmers en zelfs 30 liter vaten voor uw frankrijk trips
  • Alles wordt direct uit voorraad geleverd dus geen *extra levertijd. (* alleen voor vers bereide partikels)

Gebruikersmenu